Супер-мнозинството от KEIR Starmer би било като Тони Блеър на

...
Супер-мнозинството от KEIR Starmer би било като Тони Блеър на
Коментари Харесай

Стармър ще бъде Блеър на СТЕРОИДИ, ако получи свлачище... той ще се развихри от масовата имиграция и работни места, предупреждава MP

Супер-мнозинството от KEIR Starmer би било като Тони Блеър „ на стероиди “ с непроверени граници и отвън -of-control wokery, върховен тори предизвестява

Съкрушителна победа на лейбъристите би довела до повече „ парламентарен вандализъм “ и безпорядък в политиките за миграцията и равенството сред половете съгласно водещата десница Мириам Кейтс.

Предупреждението идва, откакто министърът на защитата Грант Шапс сподели, че даването на сър Кеир на „ неконтролирана власт “ би било „ доста рисково “ за страната, само че настоя, че торите към момента се борят за всяко място.

В избухлив случай изявление в нашето изборно шоу Never Mind The Ballots, някогашният народен представител от Penistone, чието болшинство от 7 000 е изложено на риск, настоя, че SJE не е „ признала нищо още “.

Тя също предизвести Найджъл Фараж, че в случай че неговата процъфтяваща Реформаторска партия вземе милиони гласове от торите, това може да докара до премахване на десни депутати като нея.

Тя сподели в нашето предаване, което е налично за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР