Майли Сайръс търси “качество, не количество когато става въпрос за

...
Майли Сайръс търси “качество, не количество когато става въпрос за
Коментари Харесай

Майли Сайръс призна, че няма приятели сред известните личности

Майли Сайръс търси “качество, не количество ” когато става въпрос за нейните другарства със звезди.

Певицата разкри, че не играе “много дейна ” роля в кръговете на звездите в последно време. Признанието пристигна в последното ѝ изявление с Дейвид Летърман за неговата поредност “Следващият ми посетител не се нуждае от показване ”.

“Не съм доста дейна в общността от актьори и звезди, ” сподели тя, като добави: „ Просто не ги усещам като моите хора, когато съм измежду тях. Но има някои актьори като Бионсе, с които се познаваме отдавна. ” продължи певицата.

Майли Сайръс, която неотдавна беше включена в кънтри албум на звездата - “Cowboy Carter, ” си спомни за взаимно осъществяване с Бионсе от 2007 година за акцията “Just Stand Up ”.

„ Бях като в сандвич сред Риана и Бионсе, а те са изцяло пораснали, прелестни, евентуално сходни на моята възраст в този момент. Извисяваха се над мен, изцяло зашеметяващи ", спомня си Майли, която по това време е тийнейджърка.

" Аз съм отделена от моята общественост, само че това е тъй като избирам качество, а не количество. ”, заключи Майли за връзките си с шоубизнеса.

По-късно Сайръс се пошегува, че е наследила своя “нарцисизъм ” от известния ѝ татко, Били Рей Сайръс, на фона на слуховете за техния раздор в връзките. През миналите дни стана ясно, че Били Рей е изискал бракоразвод от новата си брачна половинка поради " непочтено държание ". Самата Майли не одобряваше брака на татко си, защото булката му бе на нейната възраст.

Тя загатна и положителните качества на татко си, казвайки, че той “е крепко стъпил на земята ”. " Винаги е бил подобен, даже когато беше супер прочут, ” сподели още Майли Сайръс.

 

Инфо: Факти

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР