Руските агенции днес съобщават за визитата на заместник-ръководителя на руския

...
Руските агенции днес съобщават за визитата на заместник-ръководителя на руския
Коментари Харесай

Медведев: Ние не се страхуваме. Нека те се страхуват от нас

Руските организации през днешния ден оповестяват за визитата на заместник-ръководителя на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев в Донбас . Вчера денем такава информация не се беше появила, а първите известия за нея излязоха след приключването ѝ късно вечерта.

Днес Медведев изяснява задачата на визитата си в територии, които Русия дефинира като " освободени " - " да защитим по-добре жителите на ЛНР, ДНР и други освободени територии ".



Запитан дали се е страхувал, Медведев дава отговор негативно. " Ние не се опасяваме. Нека те се опасяват от нас ", цитира думите му организация " Новости ". Обяснява и че в случай че би изпитвал боязън, то страхът би бил от Русия.

Пред публицисти Медведев предвижда и какъв ще бъде изходът от войната за украинският президент Володимир Зеленски - " или арбитражен съд, или завръщане в комедийно шоу във второстепенна роля ".

Медведев е бил на територията на така наречен от Русия Луганска национална република, където се е срещнал с ръководителите и на двете сепаратистки републики ДНР и ЛНР.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР