Режисьорът Теди Москов преправя пиеса на американския драматург Нийл Саймън.

...
Режисьорът Теди Москов преправя пиеса на американския драматург Нийл Саймън.
Коментари Харесай

Теди Москов преправя пиеса на Нийл Саймън - slava.bg

Режисьорът Теди Москов преправя пиеса на американския драматург Нийл Саймън. Тя се назовава "Глупаци ".
"Действието се развива в Украйна, когато е била част от Царска Русия, а не от Съветска. Тя стана много смешна. Един град-държава, който се назовава Експеримент, в който всички ги поддържат извънредно глупави ", издаде "бащата " на "Улицата " в "Неделя 150 " по БНР.
В момента той написа няколко неща.

Имам да доправям една театрална пиеса за упражнение със студенти.

Дописвам един-два сюжета, единият за "Зад канала ", един различен, който ще го пробутам, в случай че се отвори някъде дупка в театрите да се работи. Това е невротично творчество - от нямане какво да правиш, дрънкаш, няма пишеща машина, към този момент не шуми, като натискаш копчетата ", добави роденият като Стефан Москов.

По време на изключителното състояние той продължава да преподава в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски ".

"Обучавам студентите по Вайбър. Давам им дилемите и те ми дават отговор. Заплатата ми тече. Още не съм изпаднал в последна потребност. Но знам какъв брой доста мои сътрудници нямат от какво друго да живеят, с изключение на от участията си, от приходите от билети, което в действителност е обнадеждаващо ", споделя още създателят.

На въпроса по какъв начин ще се промени хуморът след рецесията, Теди Москов отговори по този начин: "Хуморът постоянно е бил нещо инстиктивно, поставено в индивида и неговите разновидности злободневни единствено го обедняват, ощетяват. Сега в интернет има доста изобретателни неща, други не чак толкоз. Аз имам характерен комизъм - едни го назовават неуместен, други - елемнтарен, трети - дебелашки, четвърти - интелектуален. Смятам да ги поканя всички на остров Болшевик (сега Св. Анастасия) и да ги оставя там да живеят вечно. Като бях дете ходехме една група по цяло лято си живеехме там островитяни ".

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР