Районната прокуратура в Карлово привлече към наказателна отговорност автомонтьора Пламен

...
Районната прокуратура в Карлово привлече към наказателна отговорност автомонтьора Пламен
Коментари Харесай

Прокуратурата задържа мъж, свързван с палеж на колата на журналист, но за измама

Районната прокуратура в Карлово притегли към наказателна отговорност автомонтьора Пламен Димитров за машинация на клиент, заяви пресцентърът на прокуратурата. Вчера държавното обвиняване осведоми, че е подпалена колата на публицист от предаването " Господари на ефира " Зорница Акманова. Част от нейната работа е била обвързвана с отразяване на недоволни от Димитров клиенти.

От известието на прокуратурата се разбираше, че проверяващите с изключение на палежа ревизират всички преписки в прокуратурите, свързани с недоволства от дейностите на мъж, отразени в медийните репортажи.

Днес държавното обвиняване оповестява, че следствие за палеж на автомобила на Акманова продължава, само че Димитров е арестуван за 72 часа. След осъществената инспекция, разпоредена през вчерашния ден от основния прокурор, Димитров е с повдигнато обвиняване за машинация и прокуратурата ще реши дали да желае непрекъснатия му арест от съда.

От вчерашно известие на уеб страницата на телевизионното предаване се схваща, че Димитров е автомонтьор. " Палежът (на колата на Акманова - бел.ред.) става няколко часа откакто е запечатан противозаконният сервиз на автомонтьора, прочут с прозвището Пламен Майстора, за който тя направи серия репортажи ", е посочено на интернет страницата.

Акманова е направила репортаж след голям брой сигнали на хора, които са се почувствали излъгани от автомонтьора, след което са потърсили отбрана на правата си в локалната прокуратура. Обвинителите от Карлово обаче са си дали самоотвод по жалбите на жителите, защото приятелката на въпросния занаятчия работи в същата прокуратура и те " добре се познават ", се споделя още на уеб страницата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР