Ръководствата на Байерн Мюнхен и Барселона са уточнили детайлите по

...
Ръководствата на Байерн Мюнхен и Барселона са уточнили детайлите по
Коментари Харесай

Байерн и Барселона се разбраха за трансфера на Левандовски

Ръководствата на Байерн Мюнхен и Барселона са прецизирали детайлите по договорката за привличането на полския нападател Роберт Левандовски, разкрива италианският публицист Фабрицио Романо.

По негова информация Левандовски няма да участва довечера по време на формалното показване на състава на " баварците " за новия сезон, а вместо това ще пътува за Барселона, с цел да се причисли към новия си тим.

Очаква се " каталунците " да платят трансферна сума в размер на 50 милиона евро за голмайстора, чийто контракт пък с клуба от " Камп Ноу " ще бъде за период от три години от 2025 година.

Самият футболист на няколко пъти през лятото пък изрази желанието си да напусне Байерн Мюнхен след осем години на " Алианц Арена ", като единственото му предпочитание беше да продължи кариерата си точно в Барселона.

За гранда от Мюнхен полякът осъществя 344 гола в 375 мача, което го подрежда на второ място във безконечната ранглиста на " баварците " по маркирани голове, като пред него само остана именития Гер Мюлер. Левандовски също по този начин взе участие и в спечелването на близо 20 трофея с екипа на немския гранд.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР