Протестите в страната са добре организирани с политическа подкрепа, заяви

...
Протестите в страната са добре организирани с политическа подкрепа, заяви
Коментари Харесай

Цветанов: Протестите в страната са добре организирани с политическа подкрепа

Протестите в страната са добре проведени с политическа поддръжка, съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на третия народен конгрес на Предприемачи ГЕРБ „ Предприемачество. Развитие. Перспективи “. Без да назове Българска социалистическа партия, Цветанов насочи вниманието към представители на тази партия: "За всички стана ясно, че в немалката си част митингите са добре проведени. Видяхме доста политически лица, които през днешния ден оферират своята "визия за България ".

Протестите са една демократична форма. Когато се съобщи и е ясно кой стои зад митингите, те не съставляват проблем за демократичните общества. Проблем е, когато се вършат опити за блокиране на кръстовища, на пътища, с което се нарушават правата на хората, които се връщат от работа или пътуват със фамилиите си, сподели още Цветанов.

"Ние не би трябвало да забравяме интервалите, в които тъкмо тези, които показват "Визия за България ", са имали опцията да оставят доста тежко завещание и са имали опцията да покажат какво могат да вършат ", уточни Цветанов.

"Много постоянно, когато Българска социалистическа партия показват "Визия за България ", представящите са повече от жителите. Ето това е оценката на хората за Българска социалистическа партия ", безапелационен бе Цветанов. По думите му няма по какъв начин Корнелия Нинова да твърди, че годишно се крадат по 10 милиарда лева от публични поръчки в случай, че средствата, които за една година се разпределят в страната по всички стратегии, са 4.5 милиарда лева Той изясни, че Българска социалистическа партия не поддържат решенията на ръководещите, тъй като имат инструкции да дискредитират всички положителни наши политики.

Въпрос на нрав е по какъв начин ще се държиш, когато си с кола на НСО, сподели Цветанов във връзка коментар на президента Румен Радев, че клиповете със брачната половинка му са тенденциозни. "С кортежа, доколкото разбрах, единствено преди седмица отново е имало случай, единствено че с президента. Преди три месеца имаше случай с неговия татко.Трябва ли да виним ГЕРБ за всичко това или да обвиним,че ГЕРБ е провокирало всичко това да се случи. Смятам, че това е несериозно. Това е тичане от моралната отговорност, която би трябвало да заявиш пред обществото ", съобщи Цветанов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР