ФОРТ ЛОДЕРДЕЙЛ, Флорида (AP) — Рапърът и певец Шон Кингстън

...
ФОРТ ЛОДЕРДЕЙЛ, Флорида (AP) — Рапърът и певец Шон Кингстън
Коментари Харесай

Рапърът Шон Кингстън и майка му са откраднали повече от 1 милион долара чрез измама, твърдят властите

ФОРТ ЛОДЕРДЕЙЛ, Флорида (AP) — Рапърът и артист Шон Кингстън и майка му са направили машинация за повече от милион $ през последните месеци, кражба на пари, бижута, Cadillac Escalade и мебели, настояват документи, оповестени в петък.

34-годишният Кингстън и 61-годишната му майка Джанис Търнър са упрекнати в осъществяване на проведена скица за машинация, огромна кражба, кражба на идентичност и свързани закононарушения, съгласно заповедите за арест, издадени от Офисът на шерифа на окръг Брауърд.

Двамата бяха задържани в четвъртък, откакто екип от SWAT нахлу в наетото имение на Кингстън в предградието Форт Лодърдейл. Търнър беше задържан при нападението, до момента в който Кингстън беше задържан във Форт Ъруин, подготвителна база на армията в калифорнийската пустиня Мохаве, където той изпълняваше.

Кингстън, който имаше шлагер №1 с „ Beautiful Girls “ през 2007 година и изпълняваше с Джъстин Бийбър песента „ Eenie Meenie “, е държан в калифорнийски затвор в очакване на завръщането си във Флори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР