ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Губернаторът на Западна Вирджиния Джим

...
ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Губернаторът на Западна Вирджиния Джим
Коментари Харесай

Правосъдието на губернатора на Западна Вирджиния прекратява почти двегодишното извънредно положение заради персонала в затвора

ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Губернаторът на Западна Вирджиния Джим Джъстис сподели в петък, че приключва изключителното състояние поради личния състав в държавния департамент на корекциите.

Губернаторът републиканец прикани Националната армия на щата да помогне да се спре приключването на служащи в пандизите и пандизите на щата преди съвсем две години. Миналото лято процентът на незаетите работни места беше над 30%.

„ Ние просто постоянно сме горди да бягаме при пожара “, сподели военачалник Уилям Е. Крейн, генерал-адютант на Националната армия на Западна Вирджиния по време на брифинг с пресата в петък.

Малко над 730 членове на Националната армия на щата са работили в 17 от поправителните заведения на щата, до момента в който е било в действие изключителното състояние, сподели Justice.

От януари 2024 година съвсем 240 души са приключили държавната поправителна академия. Общо 38 членове на Националната армия, назначени да работят в пандизите, са решили да останат за непрекъснато, сподели Крейн.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР