Изчезналият за близо половин година Иван Кацаров от Пловдив научи

...
Изчезналият за близо половин година Иван Кацаров от Пловдив научи
Коментари Харесай

Разтреперан Иван разбра на автогарата, че е останал без дом, разкри къде е бил ВИДЕО

Изчезналият за близо половин година Иван Кацаров от Пловдив научи на автогара под тепетата, че е останал без парцелите си. 57-годишният мъж, който дойде довечера в града, бил разпознат от жена по време на пътя, която алармира до GlasNews.bg.

На автогарата под тепетата той бе посрещнат от сина на своя братовчед, живеещ в Съединени американски щати, другари и наш екип. Мъжът е в положително здравословно положение, само че е треперещ от новината, че е останал без жилище.

Иван описа, че се е намирал в квартал на град Елена. Но преди 5 дни е бил заведен в Несебър, където бил настанен в хотел.

На 24 май сина на собственичката на хотела му дал билет за рейс и го закарал на автогарата в Слънчев бряг. Като по думите на Иван  му споделил да отива в Пловдив. Кацаров изразил предпочитание да отиде в жилището си в " Кючук Париж ", само че от екипа ни научи, че към този момент няма дом, като и трите му жилището са продадени.

" Как ще са продадени? Как по този начин става без мене? ", възкликна мъжът. " Чакай, че ще падна ", разяснява шокираният пловдивчанин.
Откриха изчезналия Иван от Пловдив, не знаел за продажбата на парцелите

Мъжът поискал да се увери, че е жилищата са продадени с очите си.

Към момента още не е разпитан от органите на реда.

Съмнителната история за изгубването на Кацаров описа Тина Ивайлова.

Повече по случая вижте в следствието:



57-годишният мъж от Пловдив бе в неопределеност близо шест месеца. Кацаров бе видян последно в края на декември в квартал „ Кичук Париж “, където е живеел и оттогава никой не го бе виждал. Мъжът бе разгласен за търсене от полицията, по сигнал на негови близки и съседи, които се свързаха с екипа ни с молба за помощ. По думите им, той бил жертва на имотна машинация и с него се е случило нещо неприятно.

 За последно неговите съкварталци го бяха виждали в квартала, в който живее по Коледа. Живеел е в апартамент, който сега се ремонтира от нови притежатели, тъй като е продаден. Продадени са и още два жилището на Кацаров.
 
Единствените родственици, с които поддържа връзка са братовчед му, който също се споделя Иван Кацаров и неговият наследник Димитър. От Съединени американски щати братовчедът на Иван направи послание, с което помоли всеки, който има информация за него да спомага.
Очаквайте детайлности!

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР