Протестът вчера по-скоро беше проба за провокация към коалиционното правителство,

...
Протестът вчера по-скоро беше проба за провокация към коалиционното правителство,
Коментари Харесай

Балабанов: Протестът беше опит за провокация към правителството

Протестът през вчерашния ден по-скоро беше проба за провокация към съдружното държавно управление, което е на един месец. Трябва време и да бъдем оставени да си свършим работата умерено. Това сподели в коридорите на Народното събрание националният представител от „ ИТН “ Станислав Балабанов.

Той изясни, че рецесиите са в разнообразни браншове и са подбудени от пробитото и компрометирано ръководство през последните 12 години. „ Обществото би трябвало да е търпеливо към нас “, добави депутатът.
Лили от " Ку-ку бенд " се омъжи за народен представител от " ИТН " (СНИМКИ)
Лилия Стефанова се е омъжила за Станислав Балабанов. Вокалистката на " Ку-ку бенд " е споделила " да " на обичания си, който също е член на еки...
Прочети повече
По думите му всеки български жител има демократичното право да стачкува, само че митингите би трябвало да са мирни.



„ Вчерашният митинг беше проведен от съответна политическа партия, което ме навежда на мисълта, че той не е проведен от гражданската сила на обществото, а на избрани симпатизанти, които са дали своят вот за нея и са били свикани пред Народното събрание “, разяснява Балабанов.

„ В момента няма потребност от такива прояви “, счита той.
Балабанов: Има Такъв Народ остават диалогични към естествените си сътрудници
" ИТН " (ИТН) безапелационно поддържаме Румен Радев в президентската конкуренция. В това бе безапелационен Станислав Балабанов от...
Прочети повече
Депутатът добави, че тяхната позиция за зеления документ е, че той е по-скоро неефективни, само че всеки жител има свободното право да мисли каквото пожелае. „ Ние не приказваме от името на вчерашния митинг, ние имаме съответна политическа теза както по тази тематика, по този начин и по доста останали “, добави той.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР