Пророчицата Вангелия Гущерова събира големия ни шампион Кубрат Пулев и

...
Пророчицата Вангелия Гущерова събира големия ни шампион Кубрат Пулев и
Коментари Харесай

Сакрална връзка: Ванга събира Кобрата и Розали

Пророчицата Вангелия Гущерова събира огромния ни първенец Кубрат Пулев и неговата нова годеница - съвсем 30-годишната Розали Петрова.

 

И двамата, въпреки в друг интервал, си пожелават да станат родители при визитите си на Рупите, мястото, на което Ванга живее и лекува. Боксовият ни първенец от години мечтае да стане баща и всякога се моли да се появи момиче, което да го подари с наследници. И чудото става.

Малко преди пандемията през 2019 година Кубрат е поканен на планинско рали в Гоце Делчев, което открива като специфичен посетител. Именно там той се среща с красивата Розали, пристигнала с приятелки да следи събитието.

Бащата на Розали е известният в предишното петрички предприемач и експрезидент на ФК " Беласица " - Костадин Христов Петров, известен като Лялев. Навремето на татко му са казвали Ристо Лялето, а по-късно и на него. В момента той живее във Варна с третата си жена. Има три дъщери от първия си брак и две от втория. Втората му брачна половинка е Елена Халачева, дъщеря на някогашния кмет на Петрич Неделко Халачев. От брака си имат дъщери, едната от които е Розали.

Момичетата са израснали в София, където се откриват да живеят и през днешния ден, само че постоянно си пътуват до Петрич да се видят с роднините. Именно там на рали събитието Розали и Кобрата се влюбват. Той изискал телефона й, след това й се обадил в София и двамата се видели. Оттогава стартира и връзката им.

Приятели до двамата настояват, Кобрата към този момент бил завършил връзките си с фолкпевицата Андреа, преди да стартира връзката с Розали . Изпълнителката твърди противоположното. Фолкпевицата първа заяви, че Пулев е станал татко точно от Розали, новата му другарка. В своя обява във фейсбук певицата насочи гнева си към Розали, която й е лишила обичания. В удостоверение на думите си фолкаджийката даже разгласява документ, от който става очевидно, че Розали и Кубрат дружно са си купили етаж от къща в центъра на София като самобитно любовно гнездо.

" Много ми е забавно, до момента в който 5 години ми живееше в къщата, а купуваше парцели с любовницата си, бащата на това момиче знаеше ли, бе ", избухна Андреа под поста със скандалните документи.

Впоследствие стана ясно, че мистериозната Розали се препитава като брокер. Според осведомени чаровната половинка на Кобрата се оправя повече от добре с намирането на преференциални предложения за клиентите си, писа " България Днес ".

В случая с новото взаимно жилище Розали не се колебае дълго. За задачата компанията й първо се снабдява с атрактивен имот в столичния кв. " Слатина ". Впоследствие той е трансфериран на нейно име като физическо лице. След битка с бюрокрацията и изваждане на множеството бумаги е задвижено и самото застрояване. Според плана става дума за седеметажен блок с над 2000 кв.м застроена повърхност. Към днешна дата строителството съвсем е завършило и двойката има свое жилище там.

В същото време Розали стартира да разпродава готовите жилища, ползвайки насъбрания опит като брокер. Любопитно е, че измежду щастливите новодомци е и родната й сестра, която се снабдява с две жилища, демонстрира инспекция в имотния указател. И до момента в който Розали продава жилища, забременява с първото дете от Кобрата - момиченцето Христина, което носи името на майката на боксьора. За това, че първенецът по бокс е станал баща, отново Андреа заяви в общественото пространство. " Кобра, кажи си за детето ", прикани певицата Кубрат. Той обаче замълча.

За раждането на второто му дете на 2 февруари в АГ болница " Шейново " обаче самичък показа. " Роди ми се наследник Спартак, доста съм благополучен ", написа Пулев. А малко преди този момент в коледно изявление призна и че към този момент има момиченце. " Открих същинската обич. Тя е невероятна. С черна коса, с черни очи и доста я обичам ", разкри профибоксьорът и посочи: " Донесе ми я щъркелът. Едно неповторимо творение ", добави за щастливото събитие Кубрат Пулев.

" Много хора, наподобява, мислят, че ще живеят по 3000-4000 години, само че какъв брой преди нас са ламтели и са мислели същото, а към този момент ги няма. Не би трябвало да се не помни, че всички сме краткотрайно тук. Аз доста имам вяра в писанията на Ванга, че човек не би трябвало да желае доста, с цел да може да заплати цената. Един ще открадне, ще постъпва долно, ще натрупва милиони и милиарди, ще преуспява мигновено, само че има някой, който гледа и най-после всичко си идва на мястото. Всеки минава на касата и си заплаща задълженията ", споделя Кубрат и добавя: " Баща ми ни е учил да бъдем почтени, честни и да оказваме помощ на който можем. Не споделям, че би трябвало да съм за образец, споделям просто какво ме води в живота ". А в това, че следва и знаците на ориста, отново от думите на Ванга, Пулев е безапелационен: " Когато нещо не е писано и става мъчно, към този момент не се натискам. Не било писано ", споделя с усмивка най-силният българин в бокса тежка категория.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР