Шеф-готвачът Силвена Роу отваря свой ресторант в Ибиса в началото

...
Шеф-готвачът Силвена Роу отваря свой ресторант в Ибиса в началото
Коментари Харесай

В началото на юни Силвена Роу отваря ресторант в Ибиса

Шеф-готвачът Силвена Роу отваря собствен ресторант в Ибиса при започване на юли и е в развой на договаряния за заведение в Марбея . Това разкри самата Силвена, като не пропусна да означи, че в менюто ще включи български боб. „ След като към този момент имам заведения от моя бранд в Дубай, Бахрейн, Саудитска Арабия, взех решение да обиколя и Европа и започваме с ресторант в Ибиса. Той ще се намира в най-снобската и скъпа част - Тапа-манка. Все още не съм била там, само че в този момент пътувам, написа Телеграф.

Имам проекти и за Марбея, описа в предаването “На кафе “ Силвена. Относно българската нотка в менюто тя разкри: 100% ще има боб. Много обичам черен и бял фасул. Много ориз също ще бъде включен в менюто. В последно време съм огромна фенка на черния императорски ориз. Всеизвестен факт е, че при Силвена храната, с изключение на вкусна е наложително и да е здравословна.

Храната, която върша, е на доста високо ресторантско равнище, извънредно вкусна и здравословна. Чудесна е за нашия стомашен трак и метаболизъм, само че в това време е и доста вкусна. Това е тайната - хем да е вкусно, хем потребно ".

На финала Силвена описа, че и дребните й внучки занапред демонстрират любовта си към храната , а тя съумява да откри време, което да прекара с тях, макар натоварения си график.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР