Две от най-талантливите ни и красиви актриси - Евелин Костова

...
Две от най-талантливите ни и красиви актриси - Евелин Костова
Коментари Харесай

Клементина и Евелин стават майки

Две от най-талантливите ни и красиви актриси - Евелин Костова и Климентина Фърцова, ще станат майки до края на годината , написа Телеграф.

За Евелин това е втора бременност, тя към този момент има дъщеричка, а Климентина за първи път ще усети трепетите на майчинството. Засега и двете не издават в кой месец са, само че от показаните фотоси на наедрелите им коремчета излиза наяве, че до есента ще гушкат чеда. „ Наш’то crew пораства! Опит за фамилна фотография, а скоро ще бъде още по-забавно! “, това написа актрисата Евелин  Костова в своя инстаграм профил, като разгласява няколко фотоси със фамилията си - обичания мъж Михаил, дребната им щерка Ивайла и кученцето им.

На фрагментите 4-годишната хубавица целува корема на своята майка, а пламъчетата в очичките й издават, че тя няма самообладание да стане кака. Засега не е ясно обаче дали ще има братче или сестриче.

Не знам за киното и театъра, само че това обезателно ще е най-вълнуващата роля в живота -ми . “ Това написа под фрагментите със своето наедряло коремче актрисата Климентина Фърцова. Тя показа и серия от фрагменти, в които театралничи на обичания си мъж - фотографа Огнян Спасов, с който са дружно от няколко години. Само за няколко години Климентина се трансформира в фаворитка на феновете с функциите си в сериалите „ Войната на буквите “ и „ Вина “, а също така изигра облика на Лиза във кино лентата „ Голата истина за група Жигули “.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР