Ана Мария Чернева, която стана популярна покрай сериала на NOVA

...
Ана Мария Чернева, която стана популярна покрай сериала на NOVA
Коментари Харесай

Ана Мария Чернева разходи 5 рокли по червения килим в Кан, щракна се с Ева Лонгория


Ана Мария Чернева, която стана известна около сериала на NOVA „ София, Ден и нощ “ и редицата извоювани състезания за хубост, разноски пет рокли по аления килим в Кан.

Моделката и актриса за първи път посети филмовия фестивал, само че занапред е планувала в програмата си за другата година още веднъж да бъде част от звездното събитие, този път си дава обещание да бъде доста по-подготвена. Покана за Кан Ана Мария имала отдавна. “До последния миг не знаех дали ще пътувам или не. Отпадна ха ми други проекти и взех решение да се възползвам от тази опция и да отпътува “, показа пред „ Телеграф “ брюнетката. Така стартира прекарването за нея. По телефона си купува посредством организация билет за Кан.

Пристига на летището със свръхбагаж, 3 куфара и 20 рокли, само че с изненада научава, че има право единствено на 5 кг. „ Представете си, аз бях с 30 кг,  които трябваше да съкращавам до 5 в последния миг. В края на краищата съумях да сложа 5 от обичаните си тоалета, които бях  приготвила за аления килим, и някои от най-необходимите ми движимости “, споделя Ани.

Благодарение на това, че е доста функционална, съумява да съчетае по този начин облеклата си, че да наподобява холивудски. “Винаги съм считала, че цената или марката на дрехата не е най-важното, това, което има значение, е по какъв начин ти седи тоалетът, какво възприятие му придаваш “, споделя  миската.



Успява да посети съвсем всяко едно от празненствата в Кан, а също по този начин и да се разноски няколко пъти по аления килим. Среща едни от най-популярните холивудски звезди онлайн. “Красиви са, Ева Лонгория, Деми Мур, Бела Хадид, Селена Гомез видях онлайн, съумях да се фотографирам с Ева Лонгория (на снимката) и Бела Хадид. Деми Мур я срещах, помня, няколко пъти “, споделя Ани. Повечето звезди се държали земно и напълно човешки, без превземки и пренебрежителност. „ Всички са с защита, само че в случай че не са изтощени и затворени в себе си се съгласяват на фотография “.

“Деми Мур да вземем за пример я видях във фоаето да върви боса и онлайн наподобява като на фотосите, доста добре “, прибавя тя.

Приказката на Ана Мария в Кан завършва с хубави мемоари. „ Трябваше да остана и за Формулата “, само че предпочела да се прибере в България, където я чакал нетърпеливо новият й другар. Признава, че е доста влюбена и се е отдала на връзката си на 100 %. „ Това сега е моят приоритет, приятелят ми “, прибавя още тя. Заедно са от половин година. „ Обичаме да прекарваме времето си дружно, пътуваме, обикаляме разнообразни места към този момент в България. Лятото ще прекараме отново дружно на морето. Освен че ще бъде неразделно до гаджето си през лятото, тя ще отдели време и за работа. “Имам поети няколко уговорката в разнообразни клубове по морето, ще танцувам. Имам своя стратегия с доста хореография и атрактивни костюми “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР