Националът Георги Костадинов и съпругата му Радост си подариха романтична

...
Националът Георги Костадинов и съпругата му Радост си подариха романтична
Коментари Харесай

Мечката заведе Мис България в Бали


Националът Георги Костадинов и брачната половинка му Радост си подариха сантиментална почивка в Бали, написа България Днес. Двамата отпътуваха за екзотичната дестинация незабавно откакто халфът стана първенец на Кипър. Те ще отдъхнат преди уговорките на футболиста с националния тим за контролите с Румъния и Словакия.

За Мечката и Мис България Вселена 2015 това е първа почивка от няколко години насам. Екскурзията е проведена от колежка на Радост. Това е Мис Индонезия Анинда Кусума Путри. Двете с Радост се сближават по време на присъединяване си на състезанието Мис Вселена преди 9 години.

Националът и половинката му са отседнали в петзвезден хотел на брега на океана. Настанени са в независима вила в характерен балийски жанр.

Покрай тях тичат всевъзможни животинчета, като най-вече са маймуните. Животните съумяват даже да си откраднат по някой плод от туристите или от кухнята на заведенията за хранене.

Влюбените са оставили дребния си наследник вкъщи. Докато родителите му се любуват на ваканцията, палавникът лудува при баба и дядо в Царево.     

 

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР