Времето пред екрана е притеснение за повечето майки и татковци,

...
Времето пред екрана е притеснение за повечето майки и татковци,
Коментари Харесай

Адел се чуди дали е „лош родител“ спрямо сина си, 11, решение

Времето пред екрана е терзание за множеството майки и бащи, само че Адел се опасява, че е „ неприятен родител “, тъй като разрешава на сина си да прекарва толкоз доста време онлайн.

Певицата признава, че е направила усещане, когато е показала 11-годишния си наследник на някои плодовити интернет геймъри и те са били впечатлени от това какъв брой доста е играл.

„ Той е прекомерно млад, само че към момента не съм съгласна с интернет “, сподели тя, обяснявайки, че е употребила своята „ мощ на Адел “, с цел да обезпечи достъп на Анджело до събитие с присъединяване на обичаната му уеб звезда Spoonkid. „ Чувствах се доста, доста ужасно “, хвали се тя.

Въпреки това тя сподели на тълпата в резиденцията си в Лас Вегас: „ Детето ми изцяло се оправи с тези 20-годишни геймъри. И те явно бяха доста впечатлени от него.

„ И когато му сподели часовете си, че е играл, те бяха като „ Уау “. И аз си споделих: „ О, мамка му**. Лош родител ли съм? “ Певицата, която споделя, че е обезверена за още едно дете, ще бъде „ горда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР