Веселите перничани Михаела и Венци са големите победители в петия

...
Веселите перничани Михаела и Венци са големите победители в петия
Коментари Харесай

Победителите от „Един за друг“ разкриха за какво ще дадат парите от наградата!

Веселите перничани Михаела и Венци са огромните спечелили в петия сезон на любовното риалити “Един за различен ”. Те съумяха да извърнат финалната игра в своя изгода, макар че изоставаха през по-голямата част от тестването. 

Освен успеха и чек в размер на 74 344 лева Михаела и Венци завоюваха и премията по случай 30-годишнината на NOVA. За първи път в историята на “Един за различен ” отпадналите двойки имаха право да гласоподават за обичаната си двойка на финала и избраха точно перничаните да си тръгнат със специфичното отличие на медията. 
  Емоции
Седмица по-късно обичаната двойка на България продължава да изпитва прелестни страсти от успеха си. „ Всички доста се зарадваха на успеха ни. Както видяхте, на финала още веднъж се събрахме всички дружно. Беше доста, доста крепко “, споделя пред „ Телеграф “ Михаела и добавя: С Венци си говорихме, че след детето ни това е второто най-хубаво нещо, което ни се е случвало на нас двамата. Не приказваме изобщо за парите, те са просто един супербонус. Говорим за цялото прекарване, другарствата, спомените, които ще останат в действителност за цялостен живот. Помним единствено хубавото. Дори да е имало някакви неприятни моменти, всичко ми е изтрито от паметта и вардя единствено прелестни мемоари “. 

Михаела и Венци са безапелационни, че успеха им ще донесе доста усмивки и на нуждаещи се дечица. „ Решили сме по-голяма част от чека за обществената иградае дадем за заболели деца. Това го бяхме решили още преди да спечелим, че в случай че имаме опция, ще помогнем на нуждаещи се. Другата сума ще влагаме най-вероятно в имущество “, споделят спечелилите от „ Един за различен “. 
  Дете
Докато са били в предаването, единственото, което им липсва, е дъщеричката им. „ Купихме й играчка, като се прибрахме, само че за нея най- огромният подарък бяхме ние. Откакто сме се прибрали, тя е безусловно захласната от нас, не ни оставя да дишаме, да приказваме с други хора. Не ни дава да се снимаме, в случай че някой желае (смее се), тъй че сигурно нашето прибиране й беше най-ценният подарък “, споделя още Михаела. 

Малката принцеса навършила 2 годинки, когато мама и тате били във вилата на любовта. За родителите й това е била и най-трудната част от шоуто. „ Спокойно мога да кажа, че това беше най-трудният миг в предаването. Единственият, бих споделила, тъй като с всичко друго се привиква бързо. Само раздялата с щерка ни беше доста сложна “.
  Празник
В началото на седмицата Михаела навърши 30 години, а нощес отпразнува юбилея с другари в родния Перник. „ Събрала съм към 50 индивида. Все отново имам празник. Поканих доста двойки от „ Един за различен “, споделя рожденичката. На въпроса какво си пожелава в навечерието на своя празник Михаела е безапелационна: „ Всеки ден благодаря на Господ за всичко, което имам. Пожелавам си единствено здраве и апелирам Господ да не ми дава нищо, само че не желая и да ми взема нищо. И колкото и клиширано да звучи, истината е, че най-важно е да сме здрави аз и хората, които обичам “. 

Усмихнатата брюнетка отхвърли да показа какви дарове е получила, само че пък с Венци ще си подарят две почивки през идващия месец. „ Първо ще отидем до Кипър, а по-късно и до Норвегия. Венци не знае за Кипър (смее се). Сега ще разбере. Много ми се искаше да посетим две места, които са двете крайности като климат. От топлината в Кипър ще отидем на студ в Норвегия. Тогава там са и по този начин известните бели нощи, тъй че допускам, че ще бъде незабравимо преживяване “. 
  Гордеят се, че са от Перник
Венци и Михаела се радват и на любовта на съгражданите си от гр. Перник. През цялото време в „ Един за различен “ те с кеф разказваха, че са от миньорския град. След успеха си двойката гостува и при Гала в „ На кафе “, където й подариха златен винкел, с което за следващ път потвърдиха, че са извънредно занимателни и даже демонстрират самоирония. „ Всеки ни стопира да ни поздрави, да се снима и усетихме какъв брой обединен град сме. Ние във всяка серия се постарахме да споделяме от кой град сме и се гордеем, че сме перничани “, споделя Михаела. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР