Прокуристът Асен Караславов заяви, че Ботев (Пловдив) ще изглежда много

...
Прокуристът Асен Караславов заяви, че Ботев (Пловдив) ще изглежда много
Коментари Харесай

Шеф в Ботев: Ще върнем Ботев там, където му е мястото

Прокуристът Асен Караславов съобщи, че Ботев (Пловдив) ще наподобява доста по-добре през пролетния полусезон в efbet Лига и сподели има ли сложени цели пред тима.

„ Годината за Ботев стартира по-спокойно. Водят се договаряния с господин Зингаревич. Надяваме се напълно скоро да бъдат финализирани. Оптимист съм, че нещата ще се случат и че ще станат бързо, с цел да може почитателите да бъдат спокойни “, съобщи Караславов пред Българска национална телевизия.

„ Идването на треньора е решение на господин Зингаревич. Работят дълго време дружно и се надявам с него да имаме триумфи. Ще се държи на доста огромна дисциплинираност в тима. Представихме трима нови. Те идват от Дания, като треньорът ще реши дали да се взимат още футболисти “, добави някогашният национал.

„ Няма да повлияе добре неналичието на Тодор Неделев, тъй като той е най-хубавият ни футболист. Сигурен съм, че Ботев ще наподобява доста по-добре и ще се върне там, където му е мястото. Рано е да се приказва за съответни цели. Няма да има никакви забавяния със градежа и до края 2021 година стадионът ще бъде приключен и подготвен да играем в efbet Лига “, приключи Караславов.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР