Жребият за Ролан Гарос вече беше изтеглен, а тази сутрин

...
Жребият за Ролан Гарос вече беше изтеглен, а тази сутрин
Коментари Харесай

Ролан Гарос: Ясно е кога Григор Димитров и Виктория Томова ще изиграят първите си мачове

Жребият за Ролан Гарос към този момент беше изтеглен, а тази заран стана ясно и по кое време играчите ще излязат за своите дебютни мачове в шампионата. Първоначално уредниците оповестиха, че състезателите от долната половина при мъжете ще започват своето присъединяване в неделя или понеделник, до момента в който тези от горната половина ще излязат на корта в понеделник или вторник, а при дамите ще се работи на противоположния принцип - първо ще се проведат срещите от горната половина, а по-късно тези от долната.

Тази заран пък беше оповестен лист с мачовете, които ще се проведат в първия ден от конкуренцията във френската столица и стана ясно, че Григор Димитров ще открие присъединяване си още в неделния ден, което му се случва за трети път в последните четири издания на шампионата. Българинът ще премери сили с Александър Ковачевич, който има единствено един извоюван мач на червени кортове в главната скица на ATP съревнование, а това ще бъде първи конфликт сред най-хубавия български тенисист и международния номер 88.

Виктория Томова пък не е измежду състезателите, които ще играят в неделния ден, а това значи, че сигурно първата ни ракета при дамите ще премери сили с Екатерина Александорва в понеделник.

Засега няма стратегия с оповестените кортове и часове, само че сигурно ни чака един трогателен откриващ ден в Париж, защото ще се насладим на срещи като Анди Мъри против Стан Вавринка, както и Борна Чорич срвщу Ришар Гаске, а в деяние ще забележим звезди от ранга на Карлос Алкарас, Андрей Рубльов. Наоми Осака, Кей Нишикори, Хуберт Хуркач и някогашната шампионка - Йелена Остапенко.

Carlos Alcaraz, Andrey Rublev, Wawrinka vs. Murray, Kei Nishikori, Gasquet vs. Coric, Naomi Osaka, Barbora Krejcikova and Jelena Ostapenko are playing on a big first Sunday at.

All matches:
— José Morgado (@josemorgado)

— José Morgado (@josemorgado)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР