Професионалният боксьор Дани Кели-младши (10-3-1) е бил застрелян в навечерието

...
Професионалният боксьор Дани Кели-младши (10-3-1) е бил застрелян в навечерието
Коментари Харесай

Застреляха американски боксьор

Професионалният боксьор Дани Кели-младши (10-3-1) е бил убит в навечерието на Коледа. Новината бе доказана от полицията в Мериленд, Съединени американски щати. 30-годишният войник в тежка категория е умрял от раните си, осведомиха още управляващите.

Според следствието, Кели е станал жертва на скандал на пътя. Той е пътувал с приятелката си и трите му деца в колата, когато пикапът му е бил застигнат от различен автомобил и са отправени няколко изстрела. Останалите не са били наранени, само че боксьорът е умрял преди да дойде колата за спешна помощ, предава boec.bg.

„ Загубата в навечерието на толкоз ярък празник е голяма, както за фамилията на господин Кели, по този начин и за неговите другари. Вместо да се радват на Рождество Христово, в този момент те скърбят и домът им е потопен в печал “, съобщи майор Дейвид Блейзър, който проверява случая.

Отношение взе и последният противник на боксьора на кръга – Ник Киснър. Той губи от Кели с нокаут във втория рунд през 2019-а. „ Не съм вярвал, че аз ще съм последният му съперник. От една страна се веселя, че ме е победил, тъй като по този начин си отива от този свят с победа в последния си мач. Съжалявам за случилото се, тъй като Дани бе готин човек “, споделя Киснър (22-5-1).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР