ОвенВъв всеки диалог, в който влизате, трябва да проявите малко

...
ОвенВъв всеки диалог, в който влизате, трябва да проявите малко
Коментари Харесай

Хороскоп за петък, 24 май 2024 г.

Овен
Във всеки разговор, в който влизате, би трябвало да деянията малко повече учтивост, вежливост и дипломатичност. Ако авансово издемонстрирате на събеседника своите мирни планове, беседата ще стане доста по- продуктивна. Това не е най-подходящото време за започване на нова работа или каквато и да било активност. Укрепвайте партньорските връзки и без да бързате, завършвайте започнатото. Съпружеските взаимоотношения през това денонощие ще станат по-меки, нежни, отзивчиви и хармонични. Възползвайте се от тези условия, в случай че желаете да загладите някава своя виновност, или последствията от неотдавнашна препирня.
Телец
Зачестилото Ви престояване пред аудитория ще Ви даде опция да се откъснете от вътрешния разговор, който интензивно водите със себе си към този момент от няколко дни. Сега може да изключите онази част от мозъка си, която дава отговор за мисленето, и да прекарате някое време, скачайки от една повърхностна дреболия на друга. Разтворете обятията си за външния свят! Ако е допустимо, идете някъде, където бихте могли да се хвърлите с главата надолу в епицентъра на действието. Смесете се с тълпата!

Близнаци
Ще имате сполучлив ден, в случай че деянията не непримиримост, а еластичност. Много ще Ви е нужно умеенето да се договаряте, изключително в случай че имате планувани настоятелен срещи. Няма смисъл да настоявате на своето, само че да се вслушате в събеседника и да му паравите предложение, което да го заинтересува, е просто нужно, и дори наложително. Няма да Ви бъде мъчно да угодите на околните си, както и да кажете тъкмо това, което желаят да чуят, или да оправите връзките, в които напоследък е имало пукнатини. Само че освен това надали ще си изясните, какво в действителност желаете, и от това ще се почувствате не напълно удобно...

Рак
Помислете, за какво не Ви харесва у Вашия човек тази или онази линия. Може би с нея изцяло може да се помирите, в случай че им сложите друго наименование?... Например не плямпало, а обшителност; не измамник, а мечтател. Днес е удобен ден за опити и самовнушения. Опитайте!

Лъв
Необходимостта да измененията проектите си напълно не Ви безпокои. Давате си сметка, че това много постоянно открива благоприятни условия да се запознаете с избрани хора, или да се обзаведете с подобен опт, от който в различен случай бихте били лишени. Затова когато се наложи да измененията днешните си проекти, не се разстройвайте. Просто бъдете по-внимателни с хората от близкото Ви обграждане, и самоуверено прилагайте аварийните си блестящи проекти.

Дева
Няма никакви подозрения в това, че в кръга на предоставените Ви отговорности Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обгръща ленност, и когато Ви се желае да се избавите от всички отговорности едновременно. Това е обикновено, тъй като всеки човек понякога се нуждае от „ междучасие ”. Просто през днешния ден не е подобен ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви внезапни дейности. Свършете всичко, което е наложително,а по-късно ще си отдъхнете, както би трябвало.

Везни
Днес доста малко ще Ви интересува мнението на Вашия обичан човек за това, какво вършиме, а още по- малко – какво мислите. По тази причина може единствено да му съчувствате: от негова позиция Вие изобщо и нямате желание да преценявате с него. Може би все-пак си заслужава, да му обърнете малко повече внимание?...

Скорпион
Препоръката на звездите за този ден е, в случай че можете да си организирате дружно със своя обичан човек „ ден на лентяя ”, или в краен случай вечер в чест на този незабравим човек. Нека дребното островче от тишина и успокоение в вилнеещото море от този свръхактивен свят, Ви подари топлина и уют.

Стрелец
Преоценете своите възгледи за другарство с обичания и премахнете всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако сте на мнение, че сте създали всичко допустимо, помислете си за правилността на своя избор. През днешния ден ше бъдете разсеяни и не изключително бдителни. Затова избягвайте огромните магазини, контролирайте разноските си и пазете своите движимости.

Козирог
Днес звездите Ви предлагат, да се замете със своя външен тип. Наистина, Вашата половинка най-много обича душата Ви, само че напълно не са и безразлични като прическата, по този начин и облеклото Ви, даже и в никакъв случай да не е ставало дума за това. Направете и подарък - бъдете през днешния ден изключително обаятелни и привлекателни!

Водолей
На Вашия обичан човек ще се прииска през днешния ден да получи от Вас невъзможното, като за задачата ще се опита да постави всички мислими и немислими старания. Най-забавното ще е, че той няма да схваща, че би трябвало да извършите точно невъзможното, та ще се наложи доста дълго да му обяснявате.

Риби
Денят ще бъде много сполучлив, само че няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Вашата задача е, да запазите успокоение и оптимизъм. Помнете, че дори грешките, позволени през днешния ден, могат да Ви свършат добра работа, в случай че в точния момент ги анализирате и оправите. Днешният ден е доста прекрасен от финансова позиция. Постарайте се, да не оставяте нищо незавършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, в случай че не „ пандизите ” и последната страница. Ако пък се наложи да действате дружно с хора, които не са Ви приятни, постарайте се, да запазите успокоение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР