Класирането на Англия напред в турнира все още не е

...
Класирането на Англия напред в турнира все още не е
Коментари Харесай

Англия не би Дания и ще трябва да се потруди за елиминациите

Класирането на Англия напред в шампионата към момента не е несъмнено
Соченият за огромен любимец за купата от Евро 2024 тима на Англия изигра втори следващ неоснователен мач на шампионата, като този път даже не съумя да стигне и до триумфа.

Англичаните направиха тъждество 1:1 с Дания, като при всички положения " Трите лъва " ще бъдат подложени на нова порция рецензии след представянето си.

Подобно на конфликта против Сърбия отпреди няколко дни, който въпреки всичко бе извоюван, през днешния ден англичаните още веднъж бяха прекомерно пасивни и неубедителни, като този път съперникът им Дания справедливо съумя да открадне точка.

Това затвърди традицията Англия да няма две следващи победи на Европейско състезание, само че пък и все пак нищо толкоз съдбовно не се е случило за дълготрайната цел на англичаните.

" Трите лъва " остават водач в групата с четири точки и държат ориста в ръцете си преди мача със Словения и драма към продължаването към елиминациите не би трябвало да има, само че пък също по този начин не трябва да се не помни, че продължаването напред към момента не е реалност.
 Снимка: Getty images
Иначе нещата потеглиха добре за англичаните, които поведоха в 18-ата минута посредством звездата си в предни позиции и капитан на тима - Хари Кейн.

В основата на попадението обаче бе груба самостоятелна неточност в датската защита, която подари топката на Кайл Уокър, той центрира, а след серия рикошети топката стигна до Хари Кейн и резултатът стана 1:0.

Но още веднъж много необяснимо, сюжетът от мача със Сърбия се повтори и веднаха след поапдението си, тимът на Англия внезапно понижи темпото и се прибра обратно, тръгвайки да брани задатъка си в много ранен стадий от мача.
 Снимка: Getty images
Но за разлика от Сърбия, Дания се оказа много по-опасен противник. При няколко положителни офанзиви като че ли на англичаните им се размина, само че нямаше какво да ги избави в 34-ата минута, когато Мортен Юлманд стреля от към 30 метра и с чудесно ориентирания си шут прати топката в долния ъгъл на британската врата. Топката се отби в страничната греда и мина голлинията за 1:1.

Поредният шедьовър от началото на Евро 2024 и първи гол за Юлманд с националната фланелка.
 Снимка: Getty images
Така и приключи първото полувреме, а през втората част нещата на терена не се трансформираха изключително.

Англия играеше необяснимо пасивно, в това число с много брак в отиграванията на обособените играчи, до момента в който Дания изглеждаше като много по-агресивният и решен да търси успеха състав.

Все отново би трябвало да отчетем, че в първата половина на това второ полувреме Фил Фоудън нацели греда с отдалечен удар, а късмет се откри и пред Букайо Сака, само че Каспер Шмайхел избави.

Дания също имаше своите шансове, въпреки и не от чисти положения, само че няколко рискови удара и няколко рискови офанзиви, които обаче " аленият динамит " не осъществя.

Така като че ли разумно мачът приключи наедно 0:0, а двата отбора държат ориста си в своите ръце.

Англия е водач в групата с 4 точки, Дания и Словения имат по две, а Сърбия е с една. В идващия кръг на 25 юни мачовете са Англия - Словения и Дания - Сърбия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР