В навечерието на Деня на светите братя Кирил и Методий,

...
</TD
>В навечерието на Деня на светите братя Кирил и Методий,
Коментари Харесай

Богата културна програма в Западен за празниците

В навечерието на Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност районната администрация на " Западен " провежда в четвъртък празненство, в което взеха присъединяване деца от учебните заведения и детските градини. Те се качиха на огромната сцена и с песни, танци и лирика означиха 24-ти май.

Кметът приветства децата и им пожела да бъдат неуморни в четенето на книги и да се образоват, тъй като това е пътят, по който обществото ни може да се развива. Тя изрече благодарности към учителите и шефовете за тяхната безрезервност да предават знанията на младото потомство и да го възпитават в обич към българското слово и духовността.

Другата седмица в три поредни дни екипът на район  " Западен "  ще провежда разнообразни събития за децата в парк  " Ружа ".

На 31-ви май (петък) от 17:30 ч. ще се организира изложбата  " Моят домакински любим ". На нея децата ще показват своите кучета, котки, рибки и други животни, само че и ще покажат грижата и любовта си тях.  

На 1-ви юни (събота) от 10:00 ч. стартира празникът, отдаден на Деня на детето. Аниматори ще забавляват малчуганите, като събитието ще бъде наситено със спортни интензивности, игри, изобразяване и доста позитивни страсти.

На 2-ри юни (неделя) АДРА България ще организира  " Детски здравни къщи ". Децата ще научат доста за здравословния метод на живот посредством преживявания и ангажиране на всички сетива. Те ще имат опция да покачат своята здравна просвета и да подобрят хигиеничните си привички. Началото на събитието е в 10:00 ч. и то ще продължи до 16:00 ч.

Екипът на район  " Западен "  отправя общителна покана към всички деца и техните родители да станат част от богатата стратегия на другите прояви.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР