Ваканционният представител, за който се твърди, че е бил изнасилен

...
Ваканционният представител, за който се твърди, че е бил изнасилен
Коментари Харесай

„Мадлин Маккан все още щеше да е жива, ако можех да идентифицирам Крисчън Брукнер по-рано“

Ваканционният представител, за който се твърди, че е бил изнасилен от Кристиан Брукнер, сподели на полицията, че има вяра, че Мадлин Маккан към момента щеше да е жива, в случай че беше съумяла да разпознава него по-рано.

Хейзъл Бехан сподели пред съда по-рано този месец, че е била нападната от наказания полов нарушител в жилището си в Алгарве през 2004 година Германските прокурори считат, че Брюкнер е отмъкнал Мадлен от ваканционния апартамент на родителите й в близкия Прая да Луз, Португалия, три години по-късно.

40-годишната Хейзъл се обърна към полицията през 2020 година, като сподели, че е разпознала очите на Брюкнер, до момента в който е чела за случая. Преди това тя е разговаряла с португалската полиция през 2004 година, само че не съумя да разпознава маскирания си нападател.

Райнер Грим, индивидът, който води делото Маделин, разкри съжалението на Хейзъл, до момента в който свидетелстваше в съда през вчерашния ден. Водещият следовател на немското ФБР беше свикан да проверява 47-годишния Брюкнер, откакто Скотланд Ярд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР