Продукцията Уляновския автомобилен завод си остава най-популярният транспорт в Монголия.

...
Продукцията Уляновския автомобилен завод си остава най-популярният транспорт в Монголия.
Коментари Харесай

Pimp my УАЗ

Продукцията Уляновския авто цех си остава най-популярният превоз в Монголия. Там "уазките " се ценят поради проходимостта и лесната поддръжка, а комфортът и луксът остават на назад във времето.



В монголското тунинг ателие МХМ обаче имат вяра, че даже руските всъдеходи заслужават малко галене. Работилницата, чието име се разшифрова като "Моторт Хуглийн Мастер " (приблизително "Мотори Рицари Майстори "), показа VIP-версия на УАЗ-452.



Първият стадий от доработката на всъдехода са модификациите по каросерията. Те обаче бледнеят пред салона. Освен че получава сериозна шумоизолация, той е обзаведен с същински "мебели " от железни профили, покрити с влагоустойчив шперплат.



Между пътническия и шофьорския отсек е ситуиран тв приемник, а задните порти са блокирани, с цел да се образува П-образен диван с масичка по средата. Кожената тапицерия е допълнена от дървени украшения, а в тавана са инсталирани светодиодни лампи.



Цената на доработката не се оповестява, само че в случай че се съди по 42-минутния филм, който наблюдава процеса, в "уазката " са вложени много пари и старания. Видеото може да се употребява и като пълностоен урок за VIP-тунинг на анти-VIP автомобил.









Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР