Ръководството на Професионалната гимназия по машиностроене – Пловдив /ПГМ/ и

...
Ръководството на Професионалната гимназия по машиностроене – Пловдив /ПГМ/ и
Коментари Харесай

Откриват технологичен комплекс в ПМГ

Ръководството на Професионалната гимназия по машиностроене – Пловдив /ПГМ/ и Тракия икономическа зона кани на откриването на съвременен Технологичен комплекс с лаборатории и съоръжение, построени напълно от компаниите – сътрудници на учебното заведение.

Откриването е под мотото „ Бизнес и образование “ в бранш „ Електрически транспортни средства и роботика “.

Благодарение на съдействието на екипа на Тракия икономическа зона /ТИЗ/, най-големият промишлен парк в Източна Европа, и на безвъзмездната финансова помощ на компаниите, които са ситуиране в зоната – Макском ЕООД и Милара Интернешънъл ООД , ПГМ – Пловдив се трансформира в пример на актуалното професионално обучение.

В Технологичния комплекс е и Центърът за професионално образование „ Тракия “ към ТИЗ , в който учащите се образоват в съвременна база с роботи и преподаватели от Университета по хранителни технологии – Пловдив водят часове в междинното обучение.

Училището разполага с база за теоретични и на практика занятия в действителна индустриална среда и приключилите гимназията получават всички познания и умения, търсени на трудовия пазар.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР