Регионалният природонаучен музей – Пловдив съобщава с гордост и удовлетворение,

...
Регионалният природонаучен музей – Пловдив съобщава с гордост и удовлетворение,
Коментари Харесай

Първи природонаучен панаир в Пловдив


Регионалният природонаучен музей – Пловдив оповестява с горделивост и задоволство, че планът „ Музеят – изумителен свят на разнообразието в природата и живота “ доближава своя край. В чест на завършването му,  младият и упорит екип провежда „ Първи природонаучен панаир “, който ще се организира в дните от 17 до 23 юни в постройката на музея.

Първият природонаучен панаир ще показа и опише за всички извършени интензивности в границите на плана посредством забавни и любопитни презентации, видеофайлове, изложения и работилници. Екипът кани пловдивчани и посетители на града да се включат и да се насладят на забавни и просветителни действия.

Ето и програмата:

17.06.2024 година до 21.06.2024 година

Работилница за оцветяване на експонати и „ Кръстословици за дребни зоолози “ – в зала „ Бозайници “.

Работилница „ Моето обръщение към музея “ – в зала „ Ботаника “. Ще бъде направен общ постер с послания.

18.06.2024 година до 21.06.2024 година

Акцент „ България в музея “ – българските жители в музея ще бъдат във фокуса на посетителите в залите с българското културно завещание, съхранявано от музея.

19.06.2024 година до 23.06.2024 година

Изложба „ Нарисувай ми музей “ – най-хубавите произведения от състезанието и плана ще бъдат изложени в изложбената зала на музея.

20.06.2024 година

„ Микрофонът е Ваш! Изрази своите усещания от музея и получи стикер! “ – игра със стикери във фоайето на музея.

21.06.2024 година от 14:00 ч.

„ Любопитко и Питанка в музея “ или по какъв начин една същинска история даде началото на плана „ Музеят – изумителен свят на разнообразието в природата и живота “ и по какъв начин Любопитко се трансформира в „ Любознайко “ екипът на плана ще направи равносметка на постигнатото, значимото, забавното и потребното във фоайето на музея.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР