Приятелката на двукратния световен шампион във Формула 1 Макс Верстапен

...
Приятелката на двукратния световен шампион във Формула 1 Макс Верстапен
Коментари Харесай

Кели Пикет сравни Макс с баща си

Приятелката на двукратния международен първенец във Формула 1 Макс Верстапен Кели Пикет го съпостави с татко ли – Нелсон Пикет, който има три международни трофеи и спорна известност, построена през годините с поредност кавги и остри изявления.

34-годишната Кели изясни, че Макс не се интересува от славата, както и от материалните неща и тъкмо по това наподобява на Пикет-старши.

„ Макс си остана доста непретенциозен, той е крепко стъпил на земята човек – изясни Кели. – Това, което в действителност одобрявам у него е, че той постоянно знае какво желае и не се опасява да го каже. Той е убеден в себе си и не се интересува от популярност или материални неща. Двамата с него имаме доста общо, и двамата сме бонвивани. И от ден на ден съзнавам какъв брой доста общи неща има сред Макс и татко ми. ”
 Алези: Истинската борба през 2023 няма да е сред Верстапен и Леклер Алези: Истинската борба през 2023 няма да е сред Верстапен и Леклер
Като изключим представянето на пистата на Пикет-старши, който завоюва трите си международни трофеи през 1981, 1983 и 1987, Макс надали би желал да има още нещо общо с бразилеца, който стана създател на последния расистки скандал във Формула 1 с мненията си по адрес на Люис Хамилтън. Пикет се изяви по тази тематика първо през 2016, а по-късно и през 2021, когато Хамилтън и Верстапен водеха оспорвана борба за купата, извоювана от Макс на финала на сезона. След тези изявления на Пикет-старши той получи възбрана да влиза в падока на Формула 1, а Макс направи смехотворен опит да отбрани Нелсон като изясни, че той в действителност не е расист и думите му не били преведени вярно.
 Макс: Исках борбата за купата да е по-дълга Макс: Исках борбата за купата да е по-дълга
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР