През 2016 година сегашният министър на културата Боил Банов, тогава

...
През 2016 година сегашният министър на културата Боил Банов, тогава
Коментари Харесай

Елена Йончева обвини министъра на културата в корупция за проекта за Ларгото

През 2016 година сегашният министър на културата Боил Банов, тогава зам.-министър на културата, е работил за " да опрости " 700 000 лв., които би трябвало да бъдат наложени като глоба за плана за ремонт на Ларгото. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева на специфична конференция, която беше обещана при започване на седмицата с мото " разобличаване на корупция по високите етажи на властта ".
На самата конференция, като доказателство Йончева пусна запис на телефонен диалог, в който Банов прави ангажимента - да се подпишел анекс. Записът беше към 3,5 минути, само че от Българска социалистическа партия дадоха обещание да дават цялостния запис, без монтаж. Разговорът бил записан от " чиновник на министерството на културата ", а самият диалог бил воден от кабинета на министъра на културата.
Сподели с твоите другари
Това е метод, по който Борисов издига своите подчинени - колкото по-зависими са, толкоз повече се издигат, съобщи Йончева и попита дали Банов има по-голям персонален интерес от заявения в диалога.
Депутатът от Българска социалистическа партия Пенчо Милков пък добави, че ръководещият орган по плана е районното министерство, а средствата са европейски и " няма метод Министерство на регионалното развитие " да не е било в течение. Милков добави, че от Българска социалистическа партия незабавно ще подадат и сигнал до прокуратурата.
Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР