Маги Халваджиян започва снимките на нов хорър сериал по БНТ.

...
Маги Халваджиян започва снимките на нов хорър сериал по БНТ.
Коментари Харесай

Маги Халваджиян започва снимките на хорър сериал по БНТ

Маги Халваджиян стартира фотосите на нов хорър сериал по Българска национална телевизия. Продуцентът направи изненадващото изказване след финала на „ Капките ”. Той е решил да нагази в нови води и да смени Нова телевизия, където вървяха до момента всичките му излъчвания и филми.

Звездният ппродуцент ще приспособява в сериал добилият доста популярост разказ на ужасите „ Мамник “ от Васил Попов. Сериалът ще се излъчва по Българска национална телевизия.

Сюжетът на „ Мамник “ се развива в трънското село Вракола, където се случват невероятни неща – няколко индивида са убити по невъобразим метод, други се разсънват с особени белези по тялото. Сякаш над селото е надвиснало нечовешко зло. Настаненият в старешки дом Емил, дружно с граничния служител на реда Божана Горнева, стартира да проверява странните случаи и се натъква на потулени от предишното загадки и на оживяло от българския фолклор страшилище. В борбата със злото им оказва помощ и един възкръснал труп, който има несвършена работа на този свят.

Маги Халваджиян не е снимал сериали от години, въпреки че неговият „ Седем часа разлика “ стана същински шлагер. След това арменецът направи „ Полицаите от края на града “, който не реализира мечтаната гледаемост. Сега с „ Мамник “ Халваджиян се връща стремително в нишата на българските сериали, още повече, че режисьор ще бъде Виктор Божинов. Той е прочут от хитовата поредност „ Вина “ и кино лентата „ Възвишение “, по едноименния разказ на писателя Милен Русков.

Маги Халваджиян стартира фотосите на хорър сериал по Българска национална телевизия 23.05.24 15:39 Европейска комисия прикани България и още няколко страни да съблюдават отговорностите си във връзка с енергийноефективните здания 23.05.24 15:38 The Hill: Третата международна война наближава, а Съединени американски щати са уязвими 23.05.24 15:26 Президентът на Република Сръбска разгласи началото на процедурата за обособяване от Босна и Херцеговина 23.05.24 14:52 Костадинов: Общите загуби от участието на България в Европейски Съюз за 17 години възлиза на жестоко 181 милиарда лв. 23.05.24 14:43

Наскоро продуцентът заяви много неприятна вест за феновете на „ Като две капки вода “. Той е безапелационен: идва краят на „ Капките “, напомня SafeNews.

Причината е, че продуцентът среща компликации с избора на звезди. Той твърди, че едно от изискванията на лицензоиздателя е участниците да бъдат известни на необятната общественост. А към този момент им става все по-трудно да съберат участниците, тъй като множеството са се извъртели, а останалите не са подготвени да се впуснат в такова премеждие.

И тази година той се е видял в премеждие с попълването на участниците.

Тази вест разочарова феновете, които към този момент 12 години се забавляват с „ Като две капки вода “. Все отново продуцентът разяснява, че има желание да направи още един сезон. Дори се заприказва, че Галена ще бъде измежду звездите, които ще имитират други звезди.

Източник – Intrigi.bg

Още вести четете в: Живот, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР