Одумваният от години договор между кантората на Лена Бориславова и

...
Одумваният от години договор между кантората на Лена Бориславова и
Коментари Харесай

Кантората на Лена прилапала 50 000 евро и от Сердика спортни имоти

Одумваният от години контракт сред адвокатската фирма на Лена Бориславова и Българската банка за развиване напълно не е единственият, който правна адвокатска фирма „ Джингов, Гугински, Кючуков и Величков “ има с държавно сдружение. Работодателите на Ленчето имат договор за 50 000 евро без Данък добавена стойност и със " Сердика спортни парцели ", подписан на 25 май 2022 година, по време на кабинета „ Петков “.

Предметът на контракта е правно обслужване по отношение на структуриране и реализация на план за преизграждане на стадион „ Българска войска “ и не надвишава компетенцията и квалификацията на юрисконсулта на сдружението, настояват от „ Сердика Спортни парцели “, което слага въпроса за какво е било нужно да се наема външен съветник против голяма.

В последна сметка са преведени 27 000 евро на адвокатската фирма, вместо 50 000. Причината – липса на финансови средства на сдружението, което по-късно заплащане остава без пари да си заплати налозите към Столична община.

Правна адвокатска фирма „ Джингов, Гугински, Кючуков и Величков “ не дава доклади на ССИ за свършеното по контракта, липсва и следваща преписка за осъществена работа. Крайната задача не е изпълнена и няма регистрирани документи по контракта.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР