Президентът Росен Плевнелиев (2012 - 2017) заяви, че искрено се

...
Президентът Росен Плевнелиев (2012 - 2017) заяви, че искрено се
Коментари Харесай

Плевнелиев: Правителство на малцинството също е вариант пред Борисов и ГЕРБ

Президентът Росен Плевнелиев (2012 - 2017) съобщи, че откровено се надява да има държавно управление. Той показа мнението си по тази причина къде се намираме и какво би могло да се случи в политически проект. 

" От 2016 година приказвам за едно и също нещо - възходът на популизма. Има страни, които попаднаха в плен на този метод. България е класическа жертва и това са над 100 страни - цяла Латинска Америка беше погубена и унищожена политически и стопански ", уточни президентът. 

Според него страната ни се намира 10 години обратно зад Гърция.

" Това, което ще се случи при нас е същото, което стана и там тогава. Тежка рецесия, грубо опълчване, финансова, икономическа и политическа рецесия ", означи Плевнелиев. 

" Има два оставащи рационални разновидности. Единия - програмно държавно управление на ГЕРБ-СДС, с мандата на партията и с плаваща и необятна поддръжка. Втория вид, който аз не изключвам и в случай че бях на мястото на Бойко Борисов щях да се замисля, би бил държавно управление на малцинството. Хората чакат да се носи отговорност ", разяснява Плевнелиев по Нова. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР