Ако сте имали някакви съмнения как се налагат санкциите Магнитски“

...
Ако сте имали някакви съмнения как се налагат санкциите Магнитски“
Коментари Харесай

Как се влиза в Магнитски по български - чрез доноси. Кирил Петков и Христо Иванов ги уреждат

Ако сте имали някакви подозрения по какъв начин се постановат глобите „ Магнитски “ в българския подтекст и действителност, към този момент всичко е ясно. Чухме го с ушите си от две места.

 

В следващия разобличаващ запис от колекция на управлението на „ Продължаваме промяната “. И от устата на колегата им и съпредседател на „ Демократична България “ Христо Иванов.

 

А от чутото се натрапва един пределно явен извод – глобите по „ Магнитски “ може и да се постановат от американските институции, само че са си чисто българска работа. Рожба на доноси и клюки – измислени, пакетирани с етикет „ направено в България “ и изпратени през Океана от централите на ПП-ДБ.

 

Самопризнанията пристигнаха в един и същи ден, а ето и обстоятелствата:

Във вторник, от следващ запис, показващ черно на бяло гротескното двуличие на „ промянаджиите “, излезе нескрито по какъв начин Кирил Петков коментира механизмите, по които Политическа партия „ уреждат “ един или различен със „ наказания “.

„ Даваме Горанов на „ Магнитски “, споделя той, обяснявайки и по какъв начин се случват нещата: „ Всички тези обстоятелства ги има и американецът…Отделно ще се покаже на Джереми……, който е… в компанията и индивидът, който прави… по какъв начин да наподобява рекламата, какво – що “.

 

И с цел да няма и капка подозрение кой още взе участие в навигирането на очернящите акции, с помощта на които неуместните за Политическа партия и Демократична България и олигархичният им основател и настойник Иво Прокопиев биват клеветени пред американските институции, с цел да се снабдят със наказания, до момента в който българската аудитория още се дивеше на наглостта на Кирил Петков и компания, Христо Иванов довърши картината с думите, че водачът на Движение за права и свободи Делян Пеевски в никакъв случай няма да се освободи от глобите.  

„ Както го предупреждавах, той не излезе от листата по „ Магнитски “ и няма да излезе от листата “, съобщи пред публицисти съпредседателят на Демократична България.

 

Съмненията, че Пеевски беше глобен точно вследствие на доносническа акция и дезинформация, с която политици като Петков и Иванов и „ специалисти “ от обкръжението на Прокопиев облъчваха представителите на US институциите у нас, се появиха още сега, в който водачът на Движение за права и свободи беше вкаран в листата.

 

От досието там излиза наяве, че голямата част от така наречен „ доказателства “, са информации от „ Уикипедия “, чиято българска секция е построена съвсем напълно от хора от кръга „ Капитал “ на Прокопиев и от изказвания на хора, свързани със същия този кръг.

 

Абсурдното в тази ситуация обаче е и друго - че излезлите до този миг записи от партийни сбирки демонстрират ясно кои би трябвало да са същинските получатели на сходни наказания. И те се оказват точно в централите, откъдето са били направлявани клеветническите акции пред американските институции.

Защото в предни записи, чиято достоверност прочее Политическа партия сами удостоверяват, се оформи злокобна корупционна картина.

 

Така да вземем за пример, откакто още предходната година стана ясно, че на заседание на Националния съвет на „ промянаджиите “ Кирил Петков и Асен Василев са обяснявали, че са имали високи изборни резултати единствено, тъй като са създали „ ала-бала с президента “, а също, че би трябвало да имат личен Министерство на вътрешните работи началник, с цел да си подсигуряват положителни проценти на бъдещите избори и възнамеряват да овладеят и службите, то при започване на седмицата излезе и друго.

 

Разговор, в който Асен Василев,Кирил Петков, Николай Денков и Лена Бориславова са обсъждали по какъв начин да финансират акцията на партията на парламентарния избор предходната година. И се оказва, че са го правили безусловно нелегално – през противозаконен кеш (финансирането със средства в брой е неразрешено от законодателството у нас), черни каси и „ торби с пари “. При това търсейки спонсорства от разследвани предприемачи.

 

Грозна картина, показваща олигархично-корупционни зависимости и която показва образно остарялата приказка за крадеца, викащ по другите, че са крадци.

 

Именно на този принцип се оказва, че са били вкарани в описите по „ Магнитски “ политици като Делян Пеевски да вземем за пример.

Не за друго, а тъй като е бил и продължава да е бодил в очите на олигархичния кръг на Иво Прокопиев и неговите политически производни Политическа партия и Демократична България, защото се пробва да освободи страната от тяхната хватка и да я върне на жителите.  

 

Инфо: БЛИЦ

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР