Хитовият британски ситком на BBC One Призраци“ (Ghosts“) е най-новото

...
Хитовият британски ситком на BBC One Призраци“ (Ghosts“) е най-новото
Коментари Харесай

Млада двойка съжителства с духове от различни епохи в премиерния сериал Призраци

Хитовият английски ситком на BBC One „ Призраци “ („ Ghosts “) е най-новото премиерно заглавие в програмата на bTV Comedy. „ Страховитият “ комедиен сериал, проследяващ съжителството на млада двойка с група призраци в разпадащо се провинциално имение, потегля на 25 май (събота) и ще се излъчва всеки уикенд от 23:00 ч. Епизодите ще бъдат налични и онлайн на видео платформата на bTV Media Group – VOYO.

В центъра на занимателната „ призрачна “ история са Алисън и Майк – млада двойка в затруднено финансово състояние с фантазия за личен дом. Двамата считат, че молитвите им са чути, когато Алисън ненадейно наследява голямото имение „ Бетън Хаус “, завещано ѝ от отдалечен родственик. Алисън и Майк се запътват към парцела, само че вместо първокласна къща заварват рушаща се сграда в сериозно положение. Нещо повече – разпадащото се провинциално имение от епохи е дом на неспокойните духове на умрелите си през годините жители.

Пренебрегвайки съвета на юриста си да продадат парцела, Алисън и Майк вземат решение да се реалокират в него и да го ремонтират, с концепцията да го трансфорат в първокласен хотел. Осемте призрака, живели през разнообразни столетия, само че умряли на територията на „ Бетън Хаус “, не са по никакъв начин удовлетворени от идването на „ живата двойка “ и стартират да кроят пъклени проекти по какъв начин да се отърват от Алисън и Майк.

След поредност от несполучливи опити да ги сплашат, един от тях бута Алисън от прозореца на горния етаж, вследствие на което тя изпада в клинична гибел. Когато се разсънва от изкуствена кома две седмици по-късно, тя открива, че е придобила способността да вижда и чува призраците в имението. Алисън и Майк вземат решение да се изправят против „ натрапниците “ и да ги прогонят от вкъщи си, само че „ страховитият “ им конфликт води след себе си същински занимателен безпорядък, в който всеки ден е въпрос на… живот и гибел.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР