Семействата на израелски заложнички, държани от Хамас, разпространиха шокиращо видео,

...
Семействата на израелски заложнички, държани от Хамас, разпространиха шокиращо видео,
Коментари Харесай

Шокиращо видео с бруталност към жени и заплаха за изнасилване, Хамас още ги държи за заложници

Семействата на израелски заложнички, държани от Хамас, разпространиха шокиращо видео, показващо бруталността на палестинските терористи към девойки, които те държат като пленници. „ Това е действителността, от която страдат “, се споделя в описанието на видеото, което демонстрира пет девойки, заплашвани с оръжие от Хамас.
Както оповестява Jerusalem Post, видеото е записано на 7 октомври 2023 година, по време на ареста във военната база Нахал Оз в южната част на Израел. Всички видеоклипове са доста шокиращи, а две девойки са с кръв по лицата и облеклата си.

(TRIGGER WARNING)

A video of the instances in which female IDF observers were kidnapped from the IDF Nahal Oz base to the Gaza Strip on October 7 was published on Wednesday evening.

Read more:

„ Нашите братя бяха убити поради вас, в този момент ние ще отмъстим “, споделят терористите на хванатите девойки. " Това са девойки, които могат да забременеят ", се чува гласът на втори терорист. Твърди се, че това видео е записано от камери, носени от терористи денем, когато нападнаха границата с Газа.

За хипотетичните изнасилвания на хванатите девойки приказва и бащата на трагично умрялата Шани Люк, който сподели, че „ доста млади дами са...били изнасилени “. „ На 7 октомври терористите пристигнаха с камери по тялото си и записваха всичко, предаваха го онлайн. Да, изнасилиха доста дами, доста девойки, на 12 години, на 5 години, бременни дами... Това е полуда. Всичко беше записано, “, сподели Нисим Люк след известието, че тялото на щерка му е открито. Дъщеря му беше отвлечена от Хамас на 7 октомври по време на нахлуването в Израел, а тялото й беше намерено на 17 май, оповестява още Times of Israel.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР