Израелските въоръжени сили обявиха, че ще правят ежедневни тактически паузи

...
Израелските въоръжени сили обявиха, че ще правят ежедневни тактически паузи
Коментари Харесай

Израел обяви ежедневни паузи на операциите в Газа

Израелските въоръжени сили оповестиха, че ще вършат ежедневни тактически паузи в границите на интервенциите си в южната част на линията Газа, с цел да създадат вероятни доставките на по-голямо количество филантропична помощ, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Паузата " ще бъде от 08:00 до 19:00 ч. всеки ден до второ разпореждане, по протежението на пътя, който води от пункта " Керем Шалом " до пътя " Салах пъкъл дин " и по на север ", се споделя в изказване на израелските сили в обществената мрежа " Екс ".

Идеята на паузите е да " усили размера на филантропичната помощ, която влиза в Газа ", разясни израелската войска.

Маршрутът, по който ще бъдат юридически паузите, се намира на юг от град Рафах, където не престават интервенциите на израелските сили, отбелязва ДПА.

Според Израел Рафах, който се намира в Южна Газа, е последният бастион на палестинското ислямистко придвижване " Хамас ".

Израел предприе военната си интервенция в линията Газа, откакто бойци на " Хамас " направиха невиждана офанзива против еврейската страна на 7 октомври предходната година.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР