Премиерът Бойко Борисов изрази съгласие с част от казаното от

...
Премиерът Бойко Борисов изрази съгласие с част от казаното от
Коментари Харесай

Премиерът Борисов изрази съгласие с част от изказването на Ахмед Доган

Премиерът Бойко Борисов изрази единодушие с част от казаното от Ахмед Доган, че държавното управление няма опция. Изказването на премиера стана в изявление на Бойко Василев за предаването Панорама, което ще бъде излъчено довечера от 21:00 часа. Вижте част от него.

Почетният ръководител на Движение за права и свободи съобщи, че не вижда смисъл от предварителни парламентарни избори, тъй като настоящето ръководство няма опция. По мотив готвения от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи избор на съмнение, той попита - в случай че вотът мине, какво вършим? Ако задачата е „ стани да седна ", не си заслужава усилието да подложим на тестване общия ни дом, счита Доган.
Бойко Борисов, министър-председател на България: Какво сподели господин Доган - и на Българска социалистическа партия, и на Движение за права и свободи, ще ги свалим ГЕРБ и Патриотите, само че когато сме подготвени да управляваме. Ако го създадем в този момент с някакви принадлежности, след 2,3 месеца те отново ще ни смъкват нас. Това им сподели, " Изчакайте си времето, в този момент не сте подготвени. " Нито е споделил ние с ГЕРБ ще управляваме или еди какво си. Той се обърна на процедура към Българска социалистическа партия и към неговите. " Не бързайте, стани да седна. Сега са по-добри от нас. В Общи линии това, което Борисов прави и за съседите ни, и за Балканите, е положително. Нямаме подобен човек. Ще си го подготвим, след година, две или три и ще ги свалим и ще управляваме. Това на процедура им сподели и съгласно мен вярно им го сподели, другояче ще е злополука, само че ние сме го минали това. Ще докарат един нов Орешарски, след три месеца ще падне.  Тази вечер в Тази вечер в "Панорама " - министър председателят Бойко Борисов
Годината в заключения - министър председателят Бойко Борисов в особено изявление довечера в предаването "Панорама ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР