Ужасяващи кадри улавят момента, в който руски бомби разкъсват голям

...
Ужасяващи кадри улавят момента, в който руски бомби разкъсват голям
Коментари Харесай

Отвратителни кадри показват, че силите на Владимир Путин унищожават украинския пазар, убивайки най-малко 14

Ужасяващи фрагменти улавят момента, в който съветски бомби раздират огромен пазар в Харков, убивайки минимум 14 и оставяйки доста ранени.

Въоръжените сили на Владимир Путин унищожиха постройката, защото Русия допусна, че изданието на Епицентър е обвързвано с украинското военно разузнаване. Но фрагментите демонстрират естествен магазин, продаващ съоръжение „ направи си самичък “ и домашен артикули като тоалетни и умивалници, до момента в който една от двете съветски управляеми бомби избухнаха през покрива в нещо, което наподобява като цинична терористична офанзива против цивилни.

‌Момче на име 8-годишният Михайло е на фотографията, който дава ДНК проба, с цел да могат спасителите да разпознават татко му, за който се притесняват, че се е изгубил измежду руините. Телата на седем безследно изчезнали не са открити измежду обезобразената кланица. Сергей Болвинов, шеф на районното следствено ръководство на полицията, сподели: „ На видеозаписа, с който сега работят следователите, е моментът на удара. “

„ Ясно е, че хо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР