Мъж разказа за трагичния момент, в който намери седеммесечния си

...
Мъж разказа за трагичния момент, в който намери седеммесечния си
Коментари Харесай

Жена каза на съпруга си осем „грижовни“ думи, преди да убие бебето и след това себе си

Мъж описа за трагичния миг, в който откри седеммесечния си наследник мъртъв, откакто брачната половинка му го умъртви и по-късно я взе личен живот.

Животът на Дарън Коулман се промени фрапантно през октомври 2020 година, когато брачната половинка му Никола Кийн, която страдаше от следродилна меланхолия, умъртви дребния им наследник Хенри. След това тя напуснала къщата, в която Дарън спял, и се самоубила.

Съкрушеният татко и брачен партньор сподели, че му е казано да не оставя жена си и сина си сами след слагането на диагнозата, само че не е бил осведомен за повода. В изявление по радиото господин Коулман в този момент предизвести, че ще има „ повече нещастия “, в случай че нещата „ не се трансформират тъкмо в този момент “ по отношение на метода, по който дамите се третират по време на бременност и след раждането.

Описвайки в мъчителна нощ на гибелта на жена му и техния наследник, Дарън сподели: „ Беше естествена сряда за нас… Качихме се горе в 22:30 ч. и до момента в който се качвахме горе, чух по какъв начин Хенри беше доста неспокоен… Никола сподели: „ Аз просто ще го изведа в аварийна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР