Позициите на Русия на световния оръжеен пазар укрепват, въпреки засилването

...
Позициите на Русия на световния оръжеен пазар укрепват, въпреки засилването
Коментари Харесай

Путин: Позициите на Русия на световния оръжеен пазар укрепват

Позициите на Русия на международния оръжеен пазар укрепват, макар усилването на глобите и нелоялната конкуренция, съобщи през днешния ден съветският президент Владимир Путин, представен от ТАСС, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Износът на съветско оръжие и военна техника нараства. През тази години е изнесена продукция на обща сума 13 милиарда $ ", сподели съветският президент на съвещание на комисията по въпросите на военнотехническото съдействие с непознати страни. Той означи, че " това е с малко над два милиарда повече в съпоставяне със същия интервал на предходната година ".

" Руските позиции на международния оръжеен пазар укрепват и това се случва макар глобите и нелоялната конкуренция ", акцентира Путин.

Руският президент заръча непрекъснато да се проучва обстановката на оръжейните пазари, да се регистрират изменящите се потребности на купувачите и да се дава отговор на възходящите им условия.

" Като цяло портфолиото на поръчките на съветско оръжие се намира на устойчиво ниво и надвишава 50 милиарда $ ", съобщи Путин и добави: " Засиленото търсене на съветска продукция с военно предопределение е сериозен тласък за това да се усъвършенстват формите и методите на работа, да се запазят водещите позиции в този високотехнологичен сегмент. "

Руският президент означи огромния принос, който имат за развиването на износа интернационалните изложби. По думите му през тази година в Русия са били извършени седем оръжейни изложби, измежду които военнотехническият конгрес " Армия-2019 година ", военноморският салон в Санкт Петербург и авиационно-космическото ревю МАКС-2019 в Жуковски.

" Чуждите сътрудници имаха опция да се срещнат с последните достижения на нашата отбранителна промишленост: бяха демонстрирани най-новият изтребител от пето потомство Су-57, десантно-транспортният вертолет с нараснала товароподемност Ми-38Т, зенитно-ракетният комплекс със междинен обхват от четвърто потомство " Викинг ", бронираният автомобил " Тигър " и доста други мостри техника ", съобщи Путин. Той означи, че " вследствие на ревютата са подписани контракти на обща стойност към 35 милиарда рубли (близо 560 милиона долара) ". /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР