Повече от 550 българи ще подкрепят довечера Лудогорец срещу Рома

...
Повече от 550 българи ще подкрепят довечера Лудогорец срещу Рома
Коментари Харесай

Сериозна българска агитка на Олимпико

Повече от 550 българи ще поддържат тази вечер Лудогорец против Рома в последния мач от груповата фаза на шампионата Лига Европа. По-голямата част от тях ще бъдат настанени в отредения бранш за посетители Distinti Nord Ovest, а стотина имат пропуски за ложата на централната естрада. 
 Лудогорец излиза за популярност и авторитет против Рома на Лудогорец излиза за популярност и авторитет против Рома на " Олимпико "
Пет часа преди дуела можеше да бъдат видяни обособени почитатели с продукти на българския първенец в централната част на Рим, само че всички те ще се съберат в 16:30 часа локално време на площад Piazzale delle Canestre, откъдето със специфичен транспорт и под полицейска защита ще бъдат отведени на стадиона. 
 Марселиньо пред Sportal.bg: Лудогорец завоюва против Рома в Разград, за какво да не го направи още веднъж? Марселиньо пред Sportal.bg: Лудогорец завоюва против Рома в Разград, за какво да не го направи още веднъж?
В Рим има представители на българските служби, които дружно с италианските си сътрудници ще се грижат за сигурността на ентусиастите и за това да не се стига до неприятни произшествия. При заминаването на специфичните шатъли от площада към стадиона ще има и представител на Лудогорец. 
 Шимунджа към Рома: Утешителната премия не е за нас, можем да повторим Лацио Шимунджа към Рома: Утешителната премия не е за нас, можем да повторим Лацио
Иначе от три дни няма никакви билети за този мач. Капацитетът на " Олимпико " сега е 72 698 места.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР