На 5 юни ще бъде официално представена последната книга на

...
На 5 юни ще бъде официално представена последната книга на
Коментари Харесай

Журналисти, политици и общественици представят последната книга на Максим Минчев

На 5 юни ще бъде публично показана последната книга на Максим Минчев - " По пътищата на Африка " -в клуба на Българска Телеграфна Агенция в София. В тозиден ще бъде връчена и първата премия за публицисти, учредена на негово име отБългарската асоциация на публицистите и писателите по туризма (ABUJET).Церемонията ще е в зала " Максим " на Българска телеграфна агенция.

Рождената дата на Максим Минчев е определена особено от другари и сътрудници на дългогодишниягенерален шеф на Българска телеграфна агенция. Това ще бъде добър мотив всички да се съберем,уточнипред Дарик журналистът Георги Милков, който е редактор на книгата.

Изданието е реалност, с помощта на работата на екип от близки другари на Максим Минчев, сред коитоГергана и Соломон Паси, Венета Писарска, генералният шеф на Българска телеграфна агенция Кирил Вълчев, Жанет Захариева, Мартин Захариев и ПР експертът Максим Бехар.Издател на книгата " По пътищата на Африка " е Нейко Генчев („ Фабер “), а Данаил Алексиев е създател на оформлението.

На днешния ден - 23 май -се навършват 19 години от първата Световна среща на българскитемедии по света - конгрес, който се провежда точно по концепция на Максим Минчев. През 2005 година в него вземат участие 75 български публицисти, от 26 страни на 4 континента.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР