Поради огромния интерес към националното есенно-зимно турне на естрадната прима

...
Поради огромния интерес към националното есенно-зимно турне на естрадната прима
Коментари Харесай

Заради големия интерес: Лили пусна още билети за турнето си

Поради големия интерес към националното есенно-зимно турне на естрадната прима Лили Иванова тя пусна спомагателни билети за два от концертите си, както беше дала обещание по-рано на меломаните, разбра HotArena.

Феновете й от Варна и Пловдив, които още не са се снабдили с места за огромните събития на 3 септември в Летния спектакъл на морската столица и на 14 септември в Античния в Града на тепетата, в този момент ще могат да го създадат. Това заяви самата певица в Инстаграм. 
 

Новите билети могат да бъдат открити в мрежата на eventim.bg на цени от 30, 40, 50, 60 и 80 лева Те са пуснати в Мрежата, откакто по-рано тази година изпълнителката на „ Щурче “ посочи, че в случай че разрешените от управляващите потенциали за осъществяване на културни събития се усилят, тя и екипът й ще пуснат спомагателни билети за концерта. Към момента се планува Иванова да пее пред 50 на 100 от оптималния брой фенове, които могат да поберат Античният и Летният спектакъл.

Припомняме, че това е първата театрална изява, която певицата подхваща за тази година. Звездата ще пее още на 25 октомври в Бургас, където билетите към този момент също са разпродадени, на 9 ноември във Велико Търново, на 11-и – в Шумен и на 13-и – в Русе. Големият край на обиколката й пък ще бъде маркиран на 14 декември в Зала 1 на НДК в София, като събитието ще се организира с поддръжката на Столична община. Иванова съобщи още, че всички закупени досега билети за отсрочените дати ще важат без потребност от презаверка.

Докато чака да пристигна време за огромната музикална обиколка, първата дама на българската сцена прекарва прелестно лято. Преди броени дни тя показа кадър от вечеря с сътрудниците си братя Аргирови, на който Благовест и Светослав са от двете й страни. " Един сърдечен диалог сред положителни другари. Привет и хубава вечер! “, означи самата Лили в обявата в Инстаграм.

От фотографията се вижда, че тримата са в изтънчен софийски ресторант, а пред безконечната Лили е сервирано обичаното й тирамису.

" Вие, хора, не сте се трансформирали изобщо, откогато ви помня, все сте си същите. Благодарим, че ни радвате с музиката си през цялото това време ", разясняват в обществената мрежа фенове на родните звезди, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР