Популярното мотор шоу Полицейска академия“ ще гостува в Елена. Атракционното

...
Популярното мотор шоу Полицейска академия“ ще гостува в Елена. Атракционното
Коментари Харесай

Атракционното мотор шоу „Полицейска академия“ гостува в Елена

Популярното мотор шоу „ Полицейска академия “ ще гостува в Елена. Атракционното събитие ще бъде на 4 октомври от 19 часа пред входа на градския стадион „ Чумерна “.

Шоуто „ Полицейска академия “ е основано и продуцирано от Иво Долапчиев, който дълги години работи с най-хубавите каскадьорски шоу стратегии. Натрупвайки опит и умения, взема решение да сътвори свое лично шоу, което има огромен триумф в Италия, Гърция и други страни. Миналата година събира екип и показва своя театър и у нас. Националното му турне включва десетки градове и събира феновете на високите скорости и андреналина.

Атрактивните номера включват каране на кола на две гуми, рисково дрифтене с каскадьор върху капака на автомобила, акробатики върху мотори, невероятни осъществявания по време на каране на АТВ, пламнал човек, огнено шоу, проява с мощен дракстер, катурване с мотор, минаване на кола през горяща „ бомба “.

Атракционното шоу е освен проява на майсторски каскадьорски умения. Целият театър е зависещ на сюжетна линия и всички участници имат своите функции. За признателност към публиката, след спектакъла каскадьори вършат извънредно рисковия номер, наименуван „ Глобус на гибелта “, в който включват и някой от феновете.

Продуцентите споделят, че шоуто има и възпитателни детайли, защото се гледа от доста подрастващи. В спектакъла неколкократно се акцентира успеха на положителното, акцентира се вярата в институциите и готовността на полицията да помогне и реагира професионално на всяка обстановка.

Билетите за шоуто ще се продават на място преди спектакъла. Входът за деца до 3 години е безвъзмезден. За почитателите от 3 до 12 години билетът коства 8 лева, а за всички останали – 12 лева

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР