Полицията в Русе разследва убийството на възрастна жена, а по

...
Полицията в Русе разследва убийството на възрастна жена, а по
Коментари Харесай

Убиха възрастна жена в Русенско, арестуваха внука й

Полицията в Русе проверява убийството на стара жена, а по случая е задържан внукът на жертвата, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

В полицията е подаден сигнал от Университетската болница " Канев " в Русе, че в лечебното заведение е умряла 82-годишна жена от село Голямо Враново.

При аутопсията е открито, че са й нанесени удари по лицето и тялото, имала контузии в региона на главата, както и други пострадвания.

При следствието криминалистите изяснили, че контузиите били породени на 17-18 август тази година от 34-годишния внук на дамата. Тогава мъжът самичък подал сигнал на тел. 112 за влошеното здравословно положение на баба си. С кола за спешна помощ тя била превозена до незабавното поделение на русенската болница, само че същия ден умряла.

Полицията направила оглед в дома й в село Голямо Враново. На 34-годишния внук е повдигнато обвиняване, а с разпореждане на прокуратурата той е арестуван в следствения арест до 72 часа. Работата по случая продължава.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР