Под звуците на песента Клетва на Щурците Строителната гимназия в

...
Под звуците на песента Клетва на Щурците Строителната гимназия в
Коментари Харесай

Вижте как Строителната гимназия изпрати своите абитуриенти

Под звуците на песента " Клетва " на " Щурците " Строителната гимназия в Бургас изпрати своите зрелостници. По остаряла традиция на фона на тази ария зрелостниците се сбогуват със знамето на гимназията. Преди да напусне двора на учебното заведение, випускът се хвана на право хоро под съпровода на гайдата на Атанас Иванов от 10е.

" Правете вярно своите избори, с цел да реализирате фантазиите си. Следвайте посланието на нашия патрон - занаятчия Кольо Фичето - не градете дувари, които да ви разделят, а мостове, които да ви събират. Правете, струвайте оставете нещо след себе си. Стройте освен за пари, а за популярност и чест на майстора ", пожела на випускниците шефът на гимназията инж. Даниела Симеонова.

Приветствия към завършващите сервираха гениите на гимназията - артистите Димитрина Цветкова от 11а, Никол Русева от 8а под съпровода на китариста Никола Иванов от 11а, както и танцовият състав под управлението на госпожа Лорета Йовчева. Те бяха поздравени и от Радка Добрева - родител на зрелостник и някогашен ученик на гимназията. Да намерите вярната посока и всичко да ви се случва с лекост, бе пожеланието, което днешните възпитаници от гимназията насочиха към тези, които за финален път чуха учебния звънец.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР