Клубовете от Премиър Лийг ще гласуват на годишното си общо

...
Клубовете от Премиър Лийг ще гласуват на годишното си общо
Коментари Харесай

Революция в Англия - клубовете от Висшата лига гласуват за премахването на ВАР

Клубовете от Премиър Лийг ще гласоподават на годишното си общо заседание през юни по предложение за унищожаване на системата ВАР от началото на идващия сезон, оповестяват медиите на Острова.

ВАР се употребява в британския шампионат от 2019 година насам, само че през тази акция имаше доста противоречиви произшествия, което ускори рецензиите към системата и накара някои тимове и почитатели да слагат под въпрос честността на шампионата.

Уулвърхемптън към този момент публично внесе във Висшата лига резолюция, в която приканва ВАР да бъде отстранен това лято - и това ще провокира гласоподаване, когато представителите на 20-те клуба се съберат на годишната си среща в Харогейт на 6-и юни.

В изказването на вълците се споделя, че този ход е изработен " след деликатно обсъждане и с най-голямо почитание към Висшата лига, съдийската организация PGMOL и нашите противници ".

" Не упрекваме никого - всички ние просто търсим най-хубавия вероятен резултат за футбола - и всички заинтригувани страни работиха интензивно, с цел да се опитат да създадат въвеждането на спомагателната технология сполучливо. След пет сезона с ВАР във Висшата лига обаче е време за градивен и сериозен спор по отношение на нейното бъдеще. Нашата позиция е, че цената, която плащаме за малко повишение на точността, е в прорез с духа на нашата игра и вследствие на това би трябвало да я премахнем от сезон 2024/25 ", се прибавя в позицията на Уулвърхемптън.
 Безобразно слаб Манчестър Сити излъга Тотнъм в Лондон и е на победа от купата във Висшата лига
Безобразно слаб Манчестър Сити излъга Тотнъм в Лондон и е на победа от купата във Висшата лига

" Гражданите " победиха с 2:0 след попадения на Ерлинг Халанд
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР