Кървава фамилна драма завърши с жертва в Берковица, съобщават от

...
Кървава фамилна драма завърши с жертва в Берковица, съобщават от
Коментари Харесай

Кървава фамилна драма! Откриха мъртъв мъж в Берковица, видеозаписи разкриват евентуално убийство

Кървава фамилна драма приключи с жертва в Берковица, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Трагедията се е разиграла още на 24 май. Тогава 60-годишен мъж от града бил открит мъртъв. Трупът бил открит от негови родственици, на терасата на дома на умрелия.
Вчера, няколко дни след гибелта на берковчанина, в полицията отишъл неговия наследник. Той изразил подозрения по отношение на повода за гибелта на татко си, предава BulNews. След получения сигнал, полицията почнала неотложно следствие. Открити били видеозаписи, на които се вижда по какъв начин в деня преди гибелта на мъжа, той имал свада със собствен родственик. Разпознатият по видеозаписите мъж – 65-годишен от Берковица, бил неотложно наведен в ареста.
При разпит той признал, че нанесъл на родственика си три удара с дървената сопа. Извършената аутопсия на тялото от правосъден доктор не е открила точната причина за гибелта. По случая са конфискувани кръвни проби за хистология и е назначена съдебномедицинска експертиза Образувано е досъдебно произвеждане за причиняване на гибел по несъобразителност, в резултат на съзнателно нанесена телесна щета. Работата по случая продължава.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР