ЖЕНА, която каза, че се притеснява, че децата й ще

...
ЖЕНА, която каза, че се притеснява, че децата й ще
Коментари Харесай

Толкова съм горещ, че се притеснявам, че децата ми ще бъдат тормозени за това в училище – троловете казват, че съм „президент на моя собствен фен клуб“

ЖЕНА, която сподели, че се тормози, че децата й ще бъдат унизени в учебно заведение, тъй като е прекомерно гореща, отвърна на жестоките тролове, които я жигосаха, че е „ президент на личния си почитател клуб “.

Сузи Брадли, която беше младоженка през 2019 година в Married At First Sight Australia, разгласява видео на себе си в Instagram, където тя се пошегува: „ Осъзнавайки, че децата ми ще бъдат унизени, че имат гореща майка. “

Обръщайки се към почитателите си в обществените медии, 31-годишната, която беше остъргала брюнетките си кичури обратно и беше с голо лице, след което предизвести по какъв начин могат да страдат от „ същия проблем “, в случай че посетят нейната клиника за козметични инжекции, която се намира в Бризбейн.

Тя озаглави обявата: „ Съжалявам, бебета……

„ Връзка в биографията, в случай че желаете същия проблем. “

Докато мнозина бяха оставени в нервност от гениалната маркетингова техника на майката на две деца, други останаха доста невпечатлени - и побързаха да споделят мнението си.

„ И...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР